Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته تصویری در شبکه های اجتماعی از مراسم گروهگ منافقین منتشر شد که بیانگر تائید اخبار مربوط به مرگ «مسعود رجوی» سرگرده این گروهک بود. خبری که چند سال است در محافل مختلف مطرح می شود و کارشناسان متعدد در این زمینه به تحلیل چگونگی مرگ او پرداخته اند، اما هیچگاه توسط منافقین تائید نشده است تا اینکه در نهایت تصویر اخیر منتشر شده در فضای مجازی بیانگر اعلام رسمی مرگ اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، رسانه های مختلف نیز درباره‌ی خبر مرگ مسعود رجوی نوشت: «دیروز عکسی در توئیتر درباره منافقین منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت. این عکس نشان می‌داد که این گروهک تروریستی در مراسم امسال خود عکس مسعود رجوی را در کنار کشته شدگان خود قرار دادند و در واقع این عکس مرگ سرکرده گروه منافقین را تأیید کرد. در توئیتر یک مثل معروف وجود دارد. اینکه هر تفکری داشته باشیم در تنفر از کارهای این گروهک همگی هم نظر هستیم.

با این نگاه بسیاری از کاربران این عکس را بازنشر کردند و درباره‌اش نوشتند. بسیاری از آنها می‌گفتند که کاش رجوی برای تمام کارهای مجرمانه‌اش و کشتن افراد بی‌گناه به مجازات می‌رسید: فره: «مسعود رجوی کی مرده؟! الان اعلام می‌کنن! خوشن به خدا دیوونه‌ها»، نوشه: «هنوز هیچ‌کدام از هواداران جرأت ندارند از این تشکیلات مخوف بپرسند، مسعود رجوی زنده است یا مرده؟»، هومن: «صداشم در نیاوردن، عجب سیستم کثیفی»، سینا جهانی: «او به زباله‌دان تاریخ پیوست. شاید در تاریخ معاصر ایران، هیچ‌کس به اندازه مسعود رجوی شایسته‌ این عبارت نیست.»، مهران: «سازمان مجاهدین خلق عکس مسعود رجوی را بعد از ۱۷ سال ناپدید بدون هیچ توضیحی گذاشته کنار سایر کشته شدگان سازمان، تو قرن ۲۱ این میزان شفافیت! خارق‌العاده‌اس»، سایه آریا: «دلم گرفت. دلم می‌خواست لااقل این دنیاش جهنمش می‌شد بعد می‌مرد. چقدر دختر پسر جوان به خاطر این زوج عوضی جونشونو از دست دادن»، مریم عبدی: «واقعا مُرد؟ بی‌محاکمه؟ بی‌تقاص؟»، محبوب: «لعنت بهشون که عکس این جلاد رو همردیف مصدق و فاطمی گذاشتن»، کرد آنوناکی: «خائن بزرگ. قاتل ملت. مسعود رجوی اراذل»، علیرضا رجایی: «اینا می‌خواستند‌ حکومت کنند، الان حتی معلوم نیست کجا خاک شده.براستی که مسعود رجوی کثیف‌ترین و خائن‌ترین ایرانی است.»، هوی: «مسعود رجوی به درک نائل گردید.درک هم با روی باز پذیرای آغوش ایشان شد.»، فاطمی: «هنوز صداشو پخش می‌کنن باهاشون حرف می‌زنه اون بدبختام باور می‌کنن ذوق مرگ می‌شن.»

اولین خبرها از مرگ رجوی در سال 89

«تابناک» در گزارشی پیرامون هیمن موضوع در سال 89 نوشته است: هرچند زنده یا مرده بودن مسعود رجوی ملعون، تأثیری در فروپاشی تدریجی تشکیلات گروهک تروریستی منافقین ندارد، برخی شواهد و قرائن، حکایت از آن دارد که او دیگر وجود خارجی و یا دست کم حضور اثرگذار ندارد. شواهد نشان از آن دارد که سرکرده گروهک منافقین، از فروردین سال 1382 یعنی درست از زمان حمله آمریکا و هم پیمانانش به عراق تاکنون، هیچ گونه حضوری در مجامع عمومی نداشته و حتی تصاویر جدیدی نیز از وی منتشر نشده است. این موضوع سبب شد تا بسیاری به این نتیجه برسند که رجوی در حمله جنگنده های آمریکایی به اردوگاه اشرف، در خلال حمله علیه صدام، به همراه 20 تن دیگر از اعضای این گروهک از بین رفته است.

بر پایه این گزارش، در خصوص احتمال کشته شدن رجوی در بمباران های یاد شده، ادعاهای بسیاری مطرح شد که از جمله می توان به این موارد اشاره کرد: «منظر. ل» از شهروندان اهوازی که به مدت سه سال از ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶ به عنوان مترجم فاطمه اروانی با مجاهدین همکاری می کرد و اینک از سازمان مجاهدین جدا شده نیز بر این باور است که در بمباران ناحیه ای در شهر اشرف که محل برگزاری کنسرت های موسیقی سازمان بود، مسعود رجوی کشته شد. او این اطلاع را از اروانی نقل می کرد که در آن دوره فرماندهی اشرف را بر عهده داشت.

گاف شاهزاده سعودی درباره مرگ رجوی

"پس از آن خبری از رجوی نبود تا اینکه  در سال 95، «ترکی فیصل»  شاهزاده سعودی و رئیس سابق دستگاه اطلاعات عربستان در سخنرانی خود در اجتماع سالانه حامیان گروهک منافقین در "پاریس"، چندین بار از لفظ «فقید» و «درگذشته» برای اشاره به رجوی استفاده کرد.  پیش از این نیز شایعاتی مبنی بر فرار سرکرده منافقین از عراق به عربستان، پس از حمله آمریکا به این کشور، منتشر شده بود. گفتنی است؛ هرچند بعضی رسانه ها همچون صدای آمریکا voa خبر از زنده بودن مسعود رجوی دادند.

 اکونومیست در سال ۲۰۰۹ نوشت از زمان اشغال خاک عراق توسط نیروهای آمریکایی اطلاع دقیقی از وضعیت مسعود رجوی در دسترس نیست و کسی از زنده یا مرده بودن او خبر ندارد هر چند که اکثریت عقیده دارند که او زنده نیست.

هادی شمس حائری، عضو سابق شورای مرکزی منافقین و از سرکرده های این گروهک، درباره این پیام های کتبی در نوشتاری می گوید: جعل «پیام» تنها برای پاسخ به پرسش آزار دهنده «رجوی کجاست؟» هست، تا بگویند «رجوی هست»؛ اما رجوی هنوز «نیست»، زیرا اگر بود، باید خود را نشان می داد تا نیروهایش او را باور کرده و حضور او بتواند اوضاع نابسامان سازمان را بسامان کند، اما رجوی هنوز غایب است و ... غیبت رجوی همچنان ... فرقه را آزار می دهد و نه تنها مساله ای از سازمان حل نکرده است که ابهام را بیشتر هم کرده ...

او در ادامه می افزاید: اسامه بن لادن با همه محدودیت هایی که سرویس های جاسوسی غرب و به ویژه آمریکا برای او پدید آورده و همواره در تعقیب اوست، هر از گاهی، پیامی شفاهی و یا نوار ویدئویی بیرون می دهد. مگر سرکرده منافقین از چه محدودیتی بیشتر از بن لادن دارد که نمی تواند پیام صوتی و یا تصویری منتشر کند و در اختیار رسانه ها قرار بدهد؟ امکانات مجاهدین که کمتر از القاعده نیست.

حتی دستگاه تبلیغاتی دولت انگلیس  نیز در خبری در فروردین سال ۸۸ به کشته شدن مسعود اعتراف کرد و گفت: از زمان اشغال عراق توسط نیروهای امریکایی خبری از آقای رجوی نیست هرچند اکثرا معتقدند که وی مرده است. در حقیقت به هلاکت رسیدن "مسعود رجوی" و گمانه زنی ها در این زمینه ریشه در اتفاقات سال 2003 میلادی و پس از آن دارد که شواهد نشان می دهد مسعود رجوی در برهه ای حتی با فایل صوتی با مخاطبان خود نتوانسته ارتباط برقرار کند. همچنین برخی نیز حمله موشکی به پایگاه اشرف را علت کشته شدن "مسعود رجوی " می دانند و گفته شده که "رجوی" را در پاریس" به خاک سپرده اند و قبر وی در آنجاست. 

راز مخفی نگه داشتن مرگ رجوی توسط منافقین

حسین امیرعبداللهیان معاون سابق عربی و آفریقای وزارت خارجه در خصوص اظهارات ترکی الفیصل که از مرگ مسعود رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین خبر داد، با بیان اینکه نباید در روابط گسترده دستگاه امنیتی سعودی با منافقین به ویژه در سال‌های اخیر تردیدی به خود راه داد، گفته بود: «این اظهارات تایید می‌کند که حمایت‌های گسترده مالی و امنیتی عربستان سعودی از تروریسم در همه اشکال آن همواره در دستور کار ریاض بوده است.»

سلیمی نمین: تلاش جهت جانشین‌سازی برای رجوی

عباس سلیمی نمین تحلیل خود را درباره اعلام خبر مرگ مسعود رجوی، این گونه بیان کرد: به احتمال زیاد مسعود رجوی مرده، اما غربی ها برای سر پا نگه داشتن تشکیلات منافقین تلاش کرده‌اند که خبر مرگ او را مخفی نگه دارند؛ چون بیشتر کار‌شناسان معتقد بودند پس از مرگ رجوی این تشکیلات فرو می‌پاشد.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران بیان کرد: به نظر می‌رسد دستگاه‌های اطلاعاتی غربی امروز احساسشان این است که توانسته‌اند سازمان منافقین را به گونه ای حمایت کنند که بعد از مرگ مسعود رجوی هم ادامه حیات بدهد. این مسأله مهمی است که تروریستی با سابقه چندین ساله که دستش به خون انسان‌های بی‌گناه و مظلوم زیادی آلوده هست، چندین سال است مرده، اما دستگاه‌های اطلاعاتی غربی برای رسیدن به اهداف خود این خبر را مخفی نگه داشته‌اند.

وی با بیان اینکه هرچند امروز سازمان منافقین برای غربی‌ها و حتی اسرائیلی‌ها از لحاظ فعالیت عملیاتی ناکارآمد است، از حیث فعالیت اطلاعاتی بسیار مهم است، گفت: امروز آمریکایی‌ها که در ایران نمی‌توانند فعالیت داشته باشند و شرایط برای تحرک انگلیسی‌ها هم بسیار سخت است، فعالیت اطلاعاتی منافقین در ایران برای آن‌ها بسیار با اهمیت است. به همین دلیل تلاش کرده‌اند که با مخفی نگه داشتن مرگ مسعود رجوی گروهک منافقین را سر پا نگه دارند.

ادامه جیره خواری منافقین و دل بستن به ترامپ

اگرچه سال هاست بر اساس شوهد و قرائن، عدم حضور «مسعود رجوی» در مراسم های گروهگ منافقین و همچنین اطلاعات و اخبار غیر رسمی و خبرهای رسمی رسانه های مختلف «مسعود رجوی» مرده است تا جایی که برخی آن را مربوط به حملات به پایگاه اشرف و به درک واصل شدن رجوی در جریان این حملات داشت، اما منافقین به دلایلی متعددی از جمله اینکه با اعلام خبر مرگ رجوی امکان دارد این گروهک به طور کلی فروبپاشد، از انتشار رسمی این خبر جلوگیری به عمل می آوردند.

منافقین و عقبه باقی مانده از آنان که اگرچه دیگر به تعدادی افراد سالخورده تبدیل شده اند که از این کشور به آن کشور آواره اند و به سبب جنایاتی که علیه هموطنان خودشان مرتکب شده اند حتی در کشورهایی که پذیرش می شوند هم بسیار محدود هستند و زندگی ابدی در یک کمپ برای آنان تعریف شده است، همچنان ابزار ئ آلت دست بیگانگان از جمله دشمنان جمهوری اسلامی هستند.

آنها برای سال های سال است که با جیره خواری دستگاه های اطلاعاتی غربی توانسته اند به حیات ادامه دهند. سردرمداران این جریان به دنبال آن هستند که از طریق خیانت به کشورشان و انجام اقدام اطلاعاتی علیه مردم شان مزدی طرف دشمنان جمهوری اسلامی به آنها داده شود تا ادامه حیات بدهند. آنها امیدوارند که بعد از مسعود رجوی با تربیت و معرفی جانشین برای او همچنان به اقدامات خباثت آمیز علیه مردم ایران ادامه بدهند و دولت ترامپ را نیز یکی از فرصت ها برای این مساله می دانند؛ شاید برای همین است که دست به انتشار رسمی خبر مرگ رجوی زده اند!

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: خبر مرگ مسعود رجوی منافقین اعلام رسمی خبر مرگ رجوی ترامپ قطعنامه ۵۹۸ صندوق توسعه ملی سعید معروف میدان حسن آباد شورایاری ها بشار رسن پروپیچ علیرضا دبیر آیت الله حقانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای رقابت و سکوت درباره رویه ضد رقابتی برندهای خارجی

در حال حاضر برخی رویه‌های موجود مانند تبلیغات پنهان برندهای خارجی در برابر هزینه‌های گزاف تبلیغات رسمی و همچنین عدم حسابرسی مالیاتی این برندها که عموماً در ایران نمایندگی ندارند سبب ایجاد فضای غیررقابتی شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فضای تجارت داخلی و خارجی به دلیل برخی نابسامانیهای تاریخی، در وضعیت مطلوبی قرار ندارد، از یک سو شاهد ورود  بی محابای کالای قاچاق به بازارهای داخلی هستیم و از سوی دیگر با رانتهای غیر محسوس از جمله تبلیغات پنهان و فرار مالیاتی اشکار عملا مزیت رقابتی برای کالای تولید داخل و کالای که مسیرهای مختلف قانونی ورود به کشور را طی کرده، از بین رفته است.

به عنوان مثال در بحث تلفن‌های همراه شاهد رقابت نابرابری هستیم،  در حقیقت برندهای خارجی که بعضا ورود آنها به کشور ممنوع شده(آیفون 14 و 15) از دو مزیت بسیار بزرگ بهره‌مند هستند. اول آنکه تبلیغات پنهان آنها بدون هیچ ضابطه‌ای در حال انجام است. شما می‌توانید رد پای این نوع از تبلیغات را در فیلم‌ها، سریال‌ها و در دست افراد مشهور مختلف مشاهده کنید.

مسئله دیگری که وجود دارد این است که در بحث مالیات‌ها، برندهای خارجی به دلیل نداشتن نمایندگی در ایران، مورد حسابرسی قرار نمی‌گیرند و مالیاتی نیز پرداخت نمی‌کنند. این در حالی است که بعد از تحولات چند سال اخیر در حوزه مالیاتی، کوچکترین فعالان اقتصادی نیز تحت رصد قرار گرفته‌اند و ممکن مشمول مالیات‌های چند برابر نسبت به گذشته شوند.

ضرورت جلوگیری از تبلیغات پنهان رایگان برای برندهای خارجی

در حال حاضر شاهد هستیم که تبلیغات فراگیر پنهان در مورد برخی کالاهای خارجی مانند آیفون‌های آمریکایی که واردات مدل‌های 13 به بعد آن نیز ممنوع شده است، در رسانه های رسمی کشور انجام می‌شود. در نظر گرفتن این نکته ضروری است که تا زمانی که این رویه ادامه داشته باشد نمیتوان امید چندانی به کاهش تقاضای مصرفی این گونه کالاها در میان اقشار مختلف مردم داشت.

بررسی ها نشان میدهد، تبلیغات پنهان اقلام لوکس  به جهت دهی مصرف و تغییر ذائقه مصرف کنندگان ایرانی منجر شده است. این درحالی است که در رسانه های رسمی برای تبلیغ کالای تولید داخل، هزینه سنگین چند ده میلیاردی به تولیدکننده تحمیل می‌شود اما برای نمایش و ترویج استفاده از کالای خارجی لوکس با سازوکار تبلیغ پنهان نه تنها هیچ هزینه ای دریافت نمی‌شود بلکه به صورت غیر مستقیم ذائقه مصرف کننده نیز تغییر کرده و به سمت استفاده و خرید کالای خارجی متمایل می‌شود.

پیشنهادی که به تازگی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز  مطرح شده این بود که به مانند شرایط خاصی که برای تبلیغات رسمی برخی کالاهای وارداتی در نظر گرفته شده است، برای تبلیغات پنهان نیز که تمایل مصرف کننده را به سمت کالای وارداتی قاچاق جهت می‌دهد ضوابط و محدودیت‌های موثر در نظر گرفته شود. در این خصوص ستاد مبارزه با قاچاق کالا از مسیر فرهنگ سازی میتواندنقش قابل توجهی ایفا کند.

تشدید شرایط نابرابر با عدم حسابرسی مالیاتی

از آنجایی که برندهای بزرگ خارجی در ایران نمایندگی رسمی ندارند طبیعتاً امکان حسابرسی و دریافت مالیات از درآمدهایی که از طریق فروش کالای این شرکت‌ها در ایران سود هنگفتی به دست می‌آید نیز وجود ندارد. این در حالی است که هر شرکت فعال در ایران باید نسبت به عملکرد خود مالیات پرداخت کند.

چنین شرایطی قطعا در تضاد با رقابت برابر است و زیان شرکت‌های دیگری است که به صورت رسمی در ایران کار می‌کنند. 

البته نکته‌ای که وجود دارد این است که شرکتی خارجی، به یک شرکت ایرانی به عنوان طرف قرارداد نمایندگی داده و این شرکت به عنوان نماینده رسمی آنها در ایران فعالیت می‌کند. بنابراین می‌توان گفت که عملا امکان ایجاد نمایندگی‌های رسمی وجود دارد. ایجاد نمایندگی‌های رسمی سبب ارائه خدمات پس از فروش مناسب به مصرف کننده، افزایش طول عمر تلفن‌های همراه و همچنین کاهش هزینه تمام شده برای مصرف‌کننده خواهد شد.

ضرورت شفاف سازی  شورای رقابت درخصوص عملکرد حول شاخص تضمین حقوق رقابت

لازم به ذکر است، چندی قبل سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، نقطه کانونی وظایف شورای رقابت در قانون اجرای اصل 44 قانون اساسی را مقابله با رویه های "ضد رقابت"به عنوان مهم ترین کلید واژه این قانون" عنوان کرده و گفته بود: شورای رقابت به عنوان یک نهاد مستقل قانونی، در فرایند انجام فعالیت های اقتصادی و تجاری، مسئولیت "انحصار زدایی" و "تضمین حقوق رقابت" را بر عهده دارد.

"انحصار زدایی" و "تضمین حقوق رقابت" به عنوان دو ستون اصلی از وظایف شورای رقابت مکمل بسیار خوبی برای مانع زدایی از مسیر تولید داخلی با کیفیت می‌باشد. اگر بخواهیم از منظر اقتصادی، دو مصداق کاملاً علمیِ نهادی برای آن پیدا کنیم، حتماً یکی از آنها، نقشی است که مرکز ملی رقابت بر عهده خواهد داشت و شورا به عنوان رکن اصلی آن انجام وظیفه می کند.

با توجه به این موارد، انتظاری که وجود دارد این است که شورای رقابت نسبت به فضای ضد رقابتی موجود بین کالای تولید داخل و کالای خارجی اظهار نظر کند. ضمن اینکه باید یک برنامه مشخص نیز برای احیای حقوق رقابت حداقل در حوزه تبلیغات پنهان و مالیات‌ها در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • زوایای پنهان تاریخ در «هیس، هیچی نیس!»/ حضور استعدادهای شهرستان
  • شورای رقابت و سکوت درباره رویه ضد رقابتی برندهای خارجی
  • فیلم/ دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سازمان منافقین
  • تازه‌ترین نظریه توطئه: ما دو خورشید داریم که دومی پشت اولی پنهان شده!
  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند
  • دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری تخلیه شد
  • رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • ریس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است